LWDG Hot Mess Handler-kurset

Personvern

Sist oppdatert 16. august 2022

Introduksjon

Denne personvernerklæringen ("Retningslinjene") tar sikte på å informere deg om hvordan Ladies Working Dog Group (referert til som "LWDG", "vi", "oss" eller "vår" i denne policyen) behandler dine personopplysninger og forteller deg om dine personvernrettigheter under databeskyttelseslover.

LWDG tar personvernet ditt svært alvorlig, og vi er forpliktet til å beskytte dine personlige data. Denne policyen beskriver hvilke data vi vil innhente, hvordan dataene brukes og hvordan dataene er beskyttet.

Din tilgang til og bruk av nettstedet er betinget av at du aksepterer og overholder disse retningslinjene. Denne policyen gjelder for alle, inkludert, men ikke begrenset til: besøkende, brukere og andre som ønsker å få tilgang til eller bruke nettstedet. Ved å gå inn på eller bruke nettstedet godtar du å være bundet av denne policyen.

Kontrollørens kontaktinformasjon

LWDG er behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler, med mindre annet er oppgitt.
Du kan kontakte oss via e-post support@ladiesworkingdoggroup.com eller ved å fylle ut vårt forespørselsskjema her.

Hvordan får vi personopplysninger?

De fleste av personopplysningene vi behandler blir gitt til oss direkte av deg av en av følgende grunner:


• Du har blitt medlem av LWDG;
• Du har kjøpt et kurs gjennom oss;
• Du har stilt en forespørsel til oss;
• Du ønsker å delta på eller har deltatt på et arrangement; og/eller
• Du abonnerer på vårt e-nyhetsbrev.


Dele informasjonen din

Vi vil ikke dele informasjonen din med noen tredjeparter for direkte markedsføringsformål, og vi selger aldri dine personopplysninger.

Vi bruker databehandlere som er tredjeparter som leverer elementer av tjenester for oss, for eksempel å drive workshops, ta betaling for kurs, vedlikeholde nettsiden og hoste våre data. Vi har kontrakter med våre databehandlere. Dette betyr at de ikke kan gjøre noe med dine personopplysninger med mindre vi har bedt dem om det. De vil ikke dele dine personlige data med andre organisasjoner enn oss. De vil holde den trygt og beholde den i perioden vi instruerer. 

I noen tilfeller er vi juridisk forpliktet til å dele informasjon, for eksempel i henhold til en rettskjennelse. I ethvert scenario vil vi forsikre oss om at vi har et lovlig grunnlag for å dele informasjonen og dokumentere vår beslutningstaking, og forsikre oss om at vi har et juridisk grunnlag for å dele informasjonen.

Laster inn ...