LWDG Hot Mess Handler-kursen

Integritetspolicy

Senast uppdaterad 16 augusti 2022

Beskrivning

Denna integritetspolicy ("Policy") syftar till att informera dig om hur Ladies Working Dog Group (refererad till som "LWDG", "vi", "oss" eller "vår" i denna policy) behandlar dina personuppgifter och berättar om dina integritetsrättigheter enligt dataskyddslagar.

LWDG tar din integritet på största allvar och vi är angelägna om att skydda dina personuppgifter. Denna policy beskriver vilka uppgifter vi kommer att få, hur uppgifterna används och hur uppgifterna skyddas.

Din åtkomst till och användning av webbplatsen är villkorad av att du accepterar och följer denna policy. Denna policy gäller för alla, inklusive men inte begränsat till: besökare, användare och andra som vill komma åt eller använda webbplatsen. Genom att gå in på eller använda webbplatsen samtycker du till att vara bunden av denna policy.

Controllers kontaktuppgifter

LWDG är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter vi behandlar, om inte annat anges.
Du kan kontakta oss via e-post support@ladiesworkingdoggroup.com eller genom att fylla i vårt förfrågningsformulär här.

Hur får vi personuppgifter?

De flesta av de personuppgifter vi behandlar tillhandahålls oss direkt av dig av en av följande anledningar:


• Du har gått med som medlem i LWDG;
• Du har köpt en kurs genom oss;
• Du har gjort en förfrågan till oss;
• Du vill delta i, eller har deltagit i, ett evenemang; och/eller
• Du prenumererar på vårt e-nyhetsbrev.


Dela din information

Vi kommer inte att dela din information med någon tredje part för direktmarknadsföring och vi säljer aldrig dina personuppgifter.

Vi använder oss av databehandlare som är tredje parter som tillhandahåller delar av tjänster åt oss, till exempel att genomföra workshops, ta betalt för kurser, underhålla webbplatsen och hosta vår data. Vi har avtal med våra databehandlare. Det betyder att de inte kan göra något med dina personuppgifter om vi inte har instruerat dem att göra det. De kommer inte att dela dina personuppgifter med någon annan organisation än oss. De kommer att hålla den säkert och behålla den under den period vi instruerar. 

Under vissa omständigheter är vi juridiskt skyldiga att dela information, till exempel enligt ett domstolsbeslut. I vilket scenario som helst kommer vi att försäkra oss om att vi har en laglig grund för att dela informationen och dokumentera vårt beslutsfattande och försäkra oss om att vi har en rättslig grund att dela informationen på.

Loading ...